MHP İl Başkanı Bekir Çetin, Milletvekili adayları Sami Çam, Ali Akcan, Osmancık İlçe Başkanı Mehmet Erdinç Yiğit, il ve ilçe teşkilatlarının hazır bulunduğu ziyarette, ilçedeki sanayi esnafının sorunları dinlendi.
Çorum’a yatırım gelmediği için sanayisinin ve esnafının gelişemediğini belirten MHP’liler, “Biz her zaman yanınızdayız. Her zaman bir telefon uzaklığınızdayız. Desteklerinizi ve dualarınızı bekliyoruz. MHP saraylarda değil, sanayide halkın yanında olur” şeklinde konuşarak, sorunların çözümü noktasında kendilerine yetki verildiğinde ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.

YAYLABAŞI KÖYÜ’NE ZİYARET
Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili adayları, Osmancık’ın Yaylabaşı Köyü’nü de ziyaret etti. MHP İl Başkanı Bekir Çetin, Milletvekili Adayları Sami Çam, Ali Akcan, Osmancık İlçe Başkanı Mehmet Erdinç Yiğit, il ve ilçe teşkilatları Yaylabaşı Köyü’nde yağmur duası etkinliğine katıldı. MHP heyeti yüzlerce köylü ile birlikte yürüyerek yağmur ve bereket duası etti. Etkinlikte misafirlere keşkek ve helva ikram edildi.



(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim