Spor sahasının bulunduğu alana belediye tarafından bir spor kompleksi yapılacağını söyleyen Hıdır Balaban, spor kompleksinin yanında çocuk parkı ve kalan kısma da esnafın rahat etmesi için dinlenme alanı oluşturulacağını vurguladı. Balaban, yapılacaklarla ilgili çalışmaların tamamlandığını ve en kısa sürede ihaleye çıkılacağını öğrendiğini söyledi.
Yıl içerisinde bazı park yerlerinin ıslah çalışmalarının da ivedilikle yapılacağını ifade eden Hıdır Balaban, bu konuda Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün esnaftan desteğini esirgemediğini kaydetti.
Esnafın hangi konuda olursa olsun yapılmasını istediği konuları yetkili makamlara iletmeye devam edeceklerini dile getiren Balaban, hizmet etmek amacıyla yönetime geldiklerini vurguladı.
Sanayi sitesi içinde gelişi güzel dikilen levhaların bulunduğunu ve bunların büyük bölümünün Kooperatif izni olmadan dikildiğinden söz eden Balaban, izin alınmadan dikilen levhaların ay sonu itibariyle söküleceğini dile getirdi. Hıdır Balaban, levha dikmek isteyenlerin kooperatife başvurarak izin alması gerektiğini ifade etti.
(Erkan BAYATLI)
Editör: TE Bilisim