24 yıldır hiç ara vermeden buluşarak, kendi ifadelerine göre “azıklarını paylaşan” Sanat Dostları’nın Ekim ayı oturumu gerçekleştirildi.

ÇEKVA İl Temsilcisi Ahmet Güngör’ün yönettiği Sanat Dostları buluşmasına Arap Çataroğlu, Bahri Güven, Bekir Sağır, Can Yoksul, Emine Çerçi, Hasan İpek, Hasan Ali Kalayoğlu, Kemal Özkarslı, Mehmet Tatlısu, Mustafa Gökgöz, Muzaffer Gündoğar, Necdet Filizli, Salim Demir, Servet Denizer ve Veysel Çağıl katıldı.

RESİM KURSİYERLERİNE SERTİFİKALARI DAĞITILDI

Toplantıda ilk olarak, 10 Şubat – 16 Eylül tarihleri arasında ÇEKVA tarafından düzenlenen Yağlı Boya Resim Kursu’nu başarıyla tamamlayan katılımcılara belgeleri dağıtıldı.

Bu bölümde Seval Yılmaz, Yağmur Balaban, Pelin Eker, Gülden Yirci, Bengisu Yılmaz, Hale Burhan, Yeliz Özumar, Sinem Celep, Sinecan Falcıoğlu, Gamze Özçerezci, Burçin Kırış, Yağmur Uprak Okur, Eylem Arslan, Özlem Çakırtekin, Benan Dikenli, Gonca Demir, Göksel Yanılma ve Tuğba Yanılma isimli kursiyerlerin sertifikaları, Sanat Dostları üyeleri tarafından verildi.

Daha sonra ÇORUM HABER köşe yazarlarından Muzaffer Gündoğar, 10 Ağustos 2018 tarihinde yitirdiğimiz yazar Mahmut Makal hakkında bir sunum yaptı.

Toplantının sonraki bölümlerinde ise diğer bazı Sanat Dostları üyeleri, yaptıkları şiir, anlatı ve slayt gibi farklı paylaşımlarla etkinliğe renk kattılar.

ÇEKVA Sanat Dostları’nın bir sonraki toplantısının, 3 Kasım Cumartesi günü gerçekleştirilmesi plânlanıyor.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim