Şen ve Akpınar ziyaretlerinde, Kargı’ya yapılan yatırımlara sağladığı katkılardan ötürü Milletvekili Uslu’ya teşekkür ederek, ilçenin bazı taleplerini de kendisine ilettiler.

Belediye Başkanı Şen, Kargı’nın 2014 yılında afetten zarar gördüğünü ve zarara ilişkin AFAD’dan ödenek talep ettiklerini anımsatarak, ayrıca 12 Ocak tarihinde plânlama ve proje ihalesi yapılacak olan Kavakçayı Göleti ve Sulaması Projesi’ne içme suyunun da eklenmesi yönünde Uslu’dan destek istedi.

Milletvekili Uslu ise ilçelere bugüne kadar pek çok hizmet götürdüklerini dile getirerek, “Gelişme ve büyüme devam ettikçe yeni talepleri de beraberinde getiriyor. Taleplerinizi değerlendirerek yerine getirilmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İçme suyu talebinizi ilgili kurumla görüştük, resmi müracaatlarınızın yapılması ile plânlama ve proje işi kapsamında teknik değerlendirme yapılacaktır.” diye konuştu.

Salim Uslu daha sonra Zeki Şen ve Mustafa Akpınar’ı Maliye Bakanı Naci Ağbal’la bir araya getirerek, Bakanlık onayında bekleyen AFAD Ödeneği ile Kavakçayı Göleti Sulaması Projesi’ne içme suyunun da eklenmesi yönündeki taleplerini kendisine iletmelerini de sağladı.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim