Pazartesi akşamı gerçekleştirilen görkemli galaya, sanat ve magazin dünyasından ünlü isimler yoğun ilgi gösterdi.

Başrollerini Yılmaz Morgül, Pelin Körmükçü, Özgür Özgülgün, Yelda Alp ve Ahmet Çevik’in paylaştığı oyun, başlangıçtan finale kadar düşmeyen temposuyla salonda bulunanları kahkahaya boğdu.

Yaklaşık 700 kişilik bir seyirci topluluğundan büyük alkış alan “Şaka Gibi” adlı oyunu izleyenler arasında Ani İpekkaya, Ahmet Selçuk İlkan, Nuri Alço, Teoman Ayık, Tuna Arman, Sinan Bengier, Ferdi Akarnur, Ortans Kıvanç, Mehmet Çepiç, Dost Elver, Hazal, Aydın, Ayla Çelik, Buket Dereoğlu, Şebnem Shaffer, Abdullah Şahin, Çiğdem Tunç, Banu Noyan ve Altan Gencebay gibi isimler de vardı.

İlk kez bir tiyatroda rol alan ve oyunun şarkılarını seslendiren Yılmaz Morgül, sahnede gerçekleştirdiği canlı performansıyla âdeta kulakların pasını sildi.

Ahmet Çevik, tiyatroseverler tarafından ayakta alkışlanan oyun sonrası sahneye davet ettiği yazar Mustafa Arıkoğlu’na bir plâket takdim ederek, “Bu değerli ekibi bir araya getirebilmek oldukça zordu. Ama onlar bana inandılar ve tabii ben de onlara. Böylece birlikte bu renkli oyunu çıkarmayı başardık. Emek veren herkese çok teşekkür ederim.” dedi.

Oyundan sonra düzenlenen kokteylde ise yazar Mustafa Arıkoğlu; oyuncularla birlikte, seyircilerin ve sanat camiasından diğer konukların tebriklerini kabul etti.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim