Geçtiğimiz hafta yapılan kongrede tekrar Ziraat Odası Başkanlığı görevine seçilen Mehmet Sayan’a tebrik ziyaretleri sürüyor. Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Şahin ile yönetim kurulu üyeleri, Ziraat Odası’na giderek Mehmet Sayan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Şoförler Odası Başkanvekili Arap Ali Altunkeser ile Şoförler Odası Yönetim Kurulu Üyesi Yakup Torun’un da katıldığı ziyaret sırasında konuşan Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin, yeniden Ziraat Odası Başkanlığı görevine seçilen Mehmet Sayan’ı tebrik ederek görevinde başarılar diledi.
Ziraat Odası’nın ilimizin önemli kuruluşlarından olduğunu ifade eden Şahin, oda olarak Çorum ortak paydasında her zaman üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını söyledi.

“USTALIK DÖNEMİ”
Sayan ise büyük bir destekle yeniden göreve seçilmesinin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Çorum çiftçisinin sevgiyi ve saygıyı çok iyi bildiğini anlatan Mehmet Sayan, şahsına gösterilen ilgi ve desteğe teşekkür etti. Artık kendisi açısından çıraklık ve kalfalık döneminin bittiğine dikkat çeken Sayan, ustalık döneminin başladığını vurguladı. Şoförler Odası Başkanı Tahsin Şahin ile yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti de dile getiren Sayan, nazik ziyaretlerinden dolayı Şahin ve beraberindekilere teşekkür etti.
(ÇORUM HABER)
Editör: TE Bilisim