AK Sigorta, Citroen yetkili satıcısı Çorum Şahin Otomotiv personellerinden Görsem Sigorta Yetkilisi İlkay Özçakır’ı plaketle ödüllendirdi. Özçakır’a ödülü ise Şahin Otomotiv Yetkilisi Serdar Görücü verdi.
Üretim bazında çalışkanlığı ve azminden dolayı ödüle layık görülen Özçakır, kendisini bu ödüle layık gören AK Sigorta’ya ve plaketi kendisine takdim eden Serdar Görücü’ye teşekkür etti.
Çorum’un otomotiv sektörünün köklü firmalarından Şahin Otomotiv Citroen Bayii, Rent A Car hizmetinde bölgesinde öncü olmakla beraber Türkiye’de ise sayılı firmalar arasında yer alıyor. Şahin Otomotiv Yetkilisi Serdar Görücü, Rent A Car hizmetinde Türkiye’de 2. firma olduklarını söyledi. Ankara başta olmak üzere çevre illerde ki resmi kurumlara araç kiraladıklarını ifade eden Görücü, araç adedi ve çeşitliliği olarak da Türkiye’de ki sayılı firmalar arasında yer almanın gururunu yaşadıklarını kaydetti.
Şahin Otomotiv Citroen Bayii ayrıca 2014 yılında da büyük başarılara imza attı. Şahin Otomotiv olarak bölge bazında 2014 yılında satış adedi rekoru kırdıklarını belirten Şahin Görücü, 2014 yılını birinci tamamladıklarını, 2015 yılında da aynı satış adedini yakalamak istediklerini dile getirdi.
Görücü ayrıca, Şahin Otomotiv olarak servis, yedek parça, sigorta ve 2. el otomotiv hizmetlerini müşteri memnuniyetinden taviz vermeden sürdürdüklerini sözlerine ekledi.
(ÇORUM HABER)
Editör: TE Bilisim