Lafcı, “Sendikamıza güvenen, attıkları imzayla bu güvenlerini ortaya koyan bütün üyelerimize teşekkür ediyoruz. Bu başarı, Büyük Sağlık-Sen ailesinin, bu başarı büyük Sağlık-Sen teşkilatının, bu başarı bütün sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarınındır” dedi.

Kazanımların adresinin Sağlık-Sen olmasının bu sonuçta önemli olduğunu belirten Lafcı konuya ilişkin açıklamasında şu görüşleri dile getirdi:

“Sağlık-Sen olarak, üyelerimizin bize verdiği yetki emanetine en iyi şekilde sahip çıkacak, sorunlarını çözüme, taleplerini kazanıma dönüştüreceğiz. Sorunların çözümü için her mecrayı değerlendirecek, her platformu sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının sorunlarının konuşulduğu ve çözüm üretildiği mekânlara dönüştüreceğiz. Bazılarının talep etmeyi bile düşünemedikleri birçok konuyu kazanıma dönüştürdük.

Elde ettiğimiz kazanımları değersizleştirmek için, ‘ulaşılamayan ciğere murdar’ diyen anlayışa takılmadan, siz değerli üyelerimiz ve teşkilatımızdan aldığımız güçle yolumuza devam edeceğiz. Bizim yolumuz; sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının yoludur. Bizim yolumuz milletimizin yoludur. Bizim yolumuz, Hak yoludur. Bizi büyük bir aile yapan bütün üyelerimize ve bu büyük ailenin oluşmasında kendi ailesinden feragat ederek gece gündüz çalışan büyük Sağlık-Sen teşkilatımıza en kalbi duygularımızla teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz.”

Editör: TE Bilisim