Toplum Sağlığı Hizmetleri Şube Müdürlüğünce organize edilen eğitimlere 2 doktor ve 33 yardımcı sağlık personeli katıldı.
İki grup hâlinde sürdürülen eğitimlerde Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Dr. Onur Evren Yılmaz tarafından “Bası Yaraları ve Bakım”, Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Serap Unculu tarafından “Kronik Solunum Yolu ve Göğüs Hastalıkları”, Nöroloji Uzmanı Dr. Ahmet Özsakarya tarafından ise “Nörolojik Hastalıklar ve Bakım” konuları işlendi.
İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Çevre Mühendisi Mustafa Çeşmeci “Hasta ve Çalışan Güvenliği”, İstatistikçi Pınar Dönmezer ise “Ev Ziyaretlerinde Hasta Kayıtlarının Oluşturulması” konularını aktarırken; “Temel Yaşam Desteği-İlk Yardım” başlıklı eğitimleri de Evde Sağlık Hizmetleri Eğitici Eğitmenleri Dr. Çetin Akıncı ile Ebe Esra Akıncı verdiler.
“Evde Sağlık Hizmetleri Çalışanları Eğitim Modülü” kitaplarının dağıtıldığı 3 günlük eğitimler sonunda sınavda başarılı olan katılımcılara sertifikaları, eğitimcilere de teşekkür belgeleri verildi.
(Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim