Türkiye genelinde sağlık kuruluşlarının sayılarının ve donanımlarının artmasının gelişmelere en önemli gösterge olduğunu dile getiren Milletvekili Ceylan, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle yazılı bir açıklama yaparak,  “Bir ülkede tıp ne kadar gelişirse toplumun geleceği o kadar sağlıklı ve güven içinde olur. AK Parti Hükümetleri olarak 15 yıl içinde devrim mahiyetinde reformlar yaparken, en önemlisini de sağlık alanında yaptık ve yapmaya devam ediyoruz” dedi.

Çorum'un temel sağlık problemlerinin çözülmesi, ilimizin bölgenin sağlık merkezi haline gelmesi noktasında yoğun çaba sarfettiklerini anlatan Milletvekili Ceylan sağlığa yapılan yatırımların insana, toplumun geleceğine yapılan yatırım olarak gördüklerini bildirdi.

Milletvekili Ceylan, mesajında şu görüşlere yer verdi: “Bütün dünyada insan sağlığı her zaman öncelikli konular arasında yer almıştır. AK Parti iktidarı bugüne dek her alanda olduğu gibi sağlık alanındaki kaliteli ve herkesin erişebildiği hizmetleri sağlayarak dev bir dönüşüm gerçekleştirmiştir. Çünkü güçlü toplum hedefi öncelikle sağlıklı bir toplum oluşturmayı gerekli kılmaktadır. AK Parti olarak 15 yıl içinde devrim mahiyetinde reformlar yaparken, en önemlisini de sağlık alanında yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. 

Ülkemizin refahını ve kalitesini daha üst basamaklara çıkarmak ve halkımıza kaliteli hizmet vermek adına Sağlıkta Dönüşüm Projesi ile ilklere imza atarak; sağlık personelimizin ve dinamik bir yapısı olan sağlık sektörümüzün sorunlarını çözmeye devam ediyor, vatandaşlarımızın sağlık ihtiyacını karşılamaları konusunda devlet olarak görevimizi yerine getiriyoruz. Sağlık çalışanlarımızın sorunlarını da biliyor, bunlar için çalışıyor ve düzenlemeler getiriyoruz. Ayrıca sağlık çalışanlarına yönelik şiddet konusunda çeşitli düzenlemeleri hayata geçirdik. Sağlıkçılara şiddet uygulayanlara yönelik çeşitli yaptırımlar getirilmesi gerektiğine inanıyoruz. Temennimiz şiddetin son bulmasıdır.

Tıp Bayramı vesilesiyle yurdumuzun her köşesinde insan sağlığı için fedakârca hizmet eden, karşılaştığı türlü güçlüklere rağmen vatandaşlarımızın sağlık sorunlarının çözümüne yönelik insanüstü gayret gösteren; hekimlerimizi, hemşirelerimizi, hastabakıcılarımızı, ebelerimizi, ATT’lerimizi, ambulans görevlilerimizi ve tüm sağlık çalışanlarımızı tebrik ediyor, hizmetleri için şükran ve sevgilerimi sunuyorum”

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim