Türkiye’nin 31 Mart’ta yerel yönetim seçimine gittiğini kaydeden Ahlatcı, dış güçlerin Türkiye’yle hesabının bitmediğini söyledi. Gezi, 17-25 Aralık, 15 Temmuz darbe girişimi, ekonomik saldırılar gibi olaylarla karşılayan Türkiye’nin 31 Mart’ta bir beka seçimi yapacağını anlatan Ahlatcı, Çorum’da Cumhur İttifakı’nın kurulmadığını belirterek, “24 Haziran seçimlerine göre AK Parti’nin kent merkezinde 72 bin oyu var, zillet ittifakının oyu ise 60 binlerde. Şu anda kızmanın, küsmenin vakti değil. CHP’nin Taş Bina’yı alma riski var.

Sizi bir daha cezalandıralım zihniyeti içinde eğer seçime gidersek Çorum’da CHP’yi kendi elimizle taş binaya oturturuz. Bunu vicdanı olan sağduyulu seçmen vatandaşımızın kabul edeceğini sanmıyorum. Partili seçmen kardeşlerimizle hiçbir sorunumuz yok.

CHP Başkan Adayı Özgür Kılıç’ın seçmene şunu izah etmesi lazım. Sağduyulu seçmen

vatandaşlarımızın yoğunlukta olduğu yerlerde gezerken bir tane seçim arabası göremiyoruz. CHP’nin seçim bürosu yok. Neye güveniyor?” dedi.

Seçmenin tercihini yaptığını kaydeden Ahlatcı, “Bundan önceki 13 seçimde olduğu gibi AK Parti’de birleşmiştir. Seçimin kaybettireni değil hep birlikte kazananı olalım” ifadelerini kullandı. (Taner ŞİMŞEK)

Editör: TE Bilisim