Binlerce Saadet Partisine gönül vermiş insan Van’da bir araya geldi. 81 ilin Saadet Partisi 1. sıra milletvekili adayları, Çorum Saadet Partisi milletvekili adayı Adnan Cıdık ve Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak ''Kardeşlik Buluşması'' nda bir araya geldiler.
Van gözlemlerini anlatan Adnan Cıdık, “Van Anadolu’muzun kalbi olan bir şehrimiz bu caddeler bizim, bu sokaklar bizim, bu insanlar bizim, buranın insanlarının dertleri bizim dertlerimiz, sevinçleri bizim sevinçlerimiz gözlerine baktığımızda buruk bir hüzün görüyoruz bizi gördüklerine öyle çok sevindiler ki hatta bir Vanlı kardeşimiz Genel Başkan Mustafa Kamalak’a, '' Bu zamanda, bu sokaklarda bir kahraman ancak böyle yürür '' sözü bizleri çok duygulandırdı”. Dedi.
Cıdık, “Genel başkan Prof. Dr. Mustafa Kamalak, “Kardeşlik Buluşmasında” en çok üzerinde durduğu konulardan bir tanesi de tüm dünyaya İslam kardeşliğinin tesisi ancak biz milli görüşçülerin eliyle olacağını, terörün ve doğu problemlerinin çözümleri ancak milli görüş iktidarıyla ortadan kaldırılacağını, D-8 ler yeniden düzenlenerek faaliyete geçirileceğini genel başkanımızdan bizzat duyduk. Dedi.
Çorum Saadet Partisi milletvekili adayı Adana Cıdık, “Değerli dostlarım birliğe, beraberliği, kardeşliğe her zamankinden daha çok ihtiyacımız var bölünmeyelim bir olalım oradaki insanlar bizim can ciğer kardeşlerimiz Allah bizleri Müslümanlar olarak nitelendirmiş bundan öte şeref mi olur bırakalım Kürtçülüğü Türkçülüğü Arapçılığı.” Dedi. (Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim