Cumartesi akşamı yoğun bir katılımla gerçekleştirilen iftar programı, Kuran-ı Kerim tilaveti ve emekli öğretmen Sıddık Karaca’nın iftar duasıyla başladı.
İftar programına Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Cıdık, Merkez İlçe Başkanı Orhan Sakınmaz, Boğazkale İlçe Başkanı Musa Tök, Lâçin İlçe Başkanı Mustafa Ayvalı, Mecitözü İlçe Başkanı Üzeyir Özseçer ve bazı sivil toplum örgütü temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda kişi katıldı.
Konuklara kısa bir selâmlama konuşması yapan Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı Orhan Sakınmaz, “Ramazan’ın sonlarına yaklaştığımız bu günlerde Sahabelerimizin dizinin dibinde bizlere iftar sevinci yaşatan Yüce Rabbimize hamdü senalar ediyoruz. O’nun Resulu, SAV. Efendimize salad ve selâm olsun.” dedi.
Ramazan ayının birlik, beraberlik ve kaynaşma ayı olduğunu hatırlatan SP Merkez İlçe Başkanı Sakınmaz, “Ramazan ayı kardeşliğin, dostluğun ve paylaşmanın adıdır. Ramazan ayı; birlikte iftar sevincinin ve birlikte duanın adıdır. Bu duygu ve düşünceyle davetimize icabet eden tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun.” şeklinde konuştu.



(Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim