S plakanın Çorum’da hayata geçmesinin 5. yıldönümü pasta kesilerek kutlandı.

S Plakanın 5. yıldönümü nedeniyle Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün makamında bir kutlama programı düzenlendi. Programa Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Zabıta Müdürü Mustafa Kanat, Çorum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Yalçın Kılıç, Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin, Taksiciler ve Minibüsçüler Odası Başkanı Mehmet Gayretli, odaların yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç, kısa bir konuşma yaparak, esnaf ve sanatkârlara her konuda yardımcı olan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve belediye yönetimine teşekkür ederken, 2017 yılının ülkenin birliği, beraberliği ve bütünlüğünü sürdüreceği bir yıl olmasını temennisinde bulundu.

Taksiciler ve Minibüsçüler Odası Başkanı Mehmet Gayretli, S plakanın hayata geçmesinin 5. yılını kutladıklarını ifade etti. 2010 yılında Çorum’da S plaka için bir çalışma başlattıklarını hatırlatan Gayretli, Belediyenin desteği ile hazırladıkları projenin başarılı bir şekilde yürütüldüğünü vurguladı. Gayretli, S plakanın uygulanması hakkında da bilgiler verdi.

Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin de S plaka konusunda başkanlara ve esnaflara büyük iş düştüğünü belirtti.

Belediye Başkanı Külcü de, ziyaretten dolayı teşekkür etti. Bu projenin hayata geçirilmesi noktasında birlik başkanı, oda başkanı ve esnafın arkalarında durduğunu ifade eden Başkan Külcü, Türkiye’ye örnek bir işin başarıldığını ve bunu oda başkanları ve esnafla birlikte yaptıklarını dile getirdi.

Başkan Külcü’nün konuşmasının ardından Taksiciler ve Minibüsçüler Odası Başkanı Mehmet Gayretli Başkan Külcü’ye, ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç da Başkan Yardımcısı Turhan Candan’a çiçek sundu. Ardından da günün anısına hazırlanan pasta kesildi ve son olarak hatıra fotoğrafı çektirildi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim