Yaklaşık 1 aydır rahatsızlığı nedeniyle Gazi Üniversitesi Cebeci Tıp Fakültesi’nde tedavi gören Rumi Güven, önceki gün Çorum Hasanpaşa Göğüs Hastalıkları Hastanesi’ne getirilmişti.
Bahçelievler İlköğretim Okulu öğretmenlerinden Şenay Güven Gülmez ile Vergi Dairesi çalışanı Günay Yılmazer’in babaları, Uğur Makina çalışanı Anıl Ozan Yılmazer ve Ufuk Güven Gülmez’in dedeleri olan Rumi Güven dün sabah saatlerinde vefat etti.
Rumi Güven’in cenazesi dün Ulucamii’de öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Ulumezar’da toprağa verildi.
Öte yandan yine dün 84 yaşında hayatını kaybeden lokantacı esnafından Ahmet Özmen’in cenazesi de öğle vakti kılınan namazın ardından Ulumezar’da defnedildi.
Lokantacı esnafından Erdoğan ve İbrahim Özmen’in babaları, Atatürk Anadolu Lisesi eski Müdürü Ahmet Güngör’ün kayınpederi ve Ziraat Odası Genel Sekreteri Gökhan Güngör’ün dedesi olan Ahmet Özmen bir süredir tedavi görüyordu.
Ayrıca Budağın Köyü’nden gelme Ahmet Yalçın’ın cenazesi de Ulumezar’da kılınan cenaze namazından sonra Hacıahmetderesi Köyü’nde toprağa verildi.
Cenaze namazlarına Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Duran Cesur, Çorum Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan, eski Millî Eğitim İl Müdürü Baki Şahin, SGK eski İl Müdürü Ayhan Yürüyen ile eğitim ve iş dünyasından çok sayıda kişi katıldı.
ÇORUM HABER her üç merhuma Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diler.


(Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim