Ziyarette Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümüne bu yıl ilk defa öğrenci aldıklarını, üniversitede 2011 yılından sonra açılan lisans programlarına kaydolan öğrenci sayısına göre doluluk oranının %92 olduğunu ve Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümde ise bu oranın %100 doluluk oranına ulaştığını vurguladı.

YEDAŞ ile birlikte ortak işbirlikleri yapmaya her zaman açık olduklarını ifade eden Alkan, Kuzey Kampüsü’nde çözüm ortağı olarak 2012 yılından bu yana sürekli desteğini gördükleri YEDAŞ İl Koordinatörü İlyas Akyol’a ve ekibine teşekkür ederek Çalık YEDAŞ adına bir plaket takdim etti.

Bu yıl ilk kez öğrenci alınan Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümünün vizyonel bir bakış açısıyla açıldığını gördüklerini ve aynı zamanda Çorum merkez ile ilçelerde bulunan Meslek Yüksekokulları’nda da elektrik ve elektronik alanlarıyla ilgili birçok programın ara eleman yetiştirilmesine noktasında önemli bir açığı da kapattığını belirten YEDAŞ Çorum İl Koordinatörü Akyol ise HİTÜ ile birlikte çalışmaktan mutluluk duyduklarını açıkladı. Akyol, Rektör Alkan’a da başarılı çalışma ve projelerinden ötürü teşekkür etti.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim