Ziyarette konuşan Prof. Dr. Alkan, Çorum Belediyesi ile birlikte büyük bir sinerji yaratıldığını, birçok iş ve çalışmanın ortak bir şekilde yapılarak büyük ve başarılı işlere imza attıklarını ifade etti.
Desteklerini hiçbir zaman esirgemeyerek geçtiğimiz hafta başarılı bir şekilde tamamlanan “12. Dünya Üniversiteler Güreş Şampiyonası”nın da ortak işbirliğinin bir ürünü olduğunu kaydeden Rektör Alkan, her zaman olduğu gibi bundan sonra yapılacak her türlü etkinlik, organizasyon ve çalışmaya da açık olduklarını sözlerine ekleyerek vermiş oldukları destek ve katkılardan ötürü Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye ve tüm ekibine çok teşekkür etti.
Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ise birçok başarılı çalışmanın ardında ekip ruhunun ve ortak iş birliğinin yattığını ifade etti. Çorum Belediyesi olarak bir eğitim ve bilim yuvası olan Hitit Üniversitesi’ne yapılan her desteğin ve katkının geleceğe atılan yatırım olduğuna inandıklarını ifade eden Başkan Külcü, Alkan’ın göreve geldiği günden bugüne kadar çalışmalarını yakından takip ettiğini, Belediye ve şahsı adına imkânları dahilinde her tür işbirliğine açık olduklarını ve desteklerinin devam edeceğini sözlerine ekledi.
(Haber Merkezi)
 
Editör: TE Bilisim