Milletvekili Ceylan, Anitta Otel’de düzenlenen AKP İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda partililere hitap etti.

AKP Çorum teşkilatlarının her zaman dinamik olduğunu kaydeden Ceylan, “Partimizin tüm il ve ilçe teşkilatları Başkanlık Sistemi sürecinde de bu dinamizmini devam ettirecektir. Mart ayı sonu veya Nisan ayı başında düşünülen Yeni Anayasa Referandumu’nu son derece önemsiyoruz. Bu referandumda oy oranı olarak, 12 Eylül 2010 referandumunun üzerine çıkmalıyız. O bakımdan hedefimiz yüzde 68 ve üzeri bir oy oranıyla Başkanlık Sistemi’ne geçiş olmalıdır.” diye konuştu.

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan’la 4 saatlik bir kahvaltıya katıldığını hatırlatan Ceylan, “Sayın Cumhurbaşkanımız 2011’den bu yana gelmediği Çorum’u önümüzdeki referandum sürecinde mutlaka ziyaret edecek. Tarihi kesinleşmemiş olmakla birlikte Sayın Cumhurbaşkanımız ziyaret edeceği ilk 10 il arasına Çorum’u da aldı.” dedi.

Öte yandan ilçelerde devam eden ve yapımı plânlanan yatırımlar hakkında partililere bilgi veren Ceylan, bunlar arasında eski Kargı Devlet Hastanesi’ni huzurevine dönüştüreceklerini, Bayat’taki yeni hastane yapımının yaklaşık 1,5 yıl daha süreceğini ve Sungurlu’da 17 milyona mâl olan öğrenci yurdunun ise 2019’a yetişeceğini ifade etti. (Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim