Telekom’dan emekli Kenan Biçer’in ağabeyi, Uğurludağ Çok Programlı Lisesi Edebiyat Öğretmeni Bahadır Biçer, Ar-San Makina İnsan Kaynakları Müdürü Bilgen Cengiz ve Bahçeşehir Koleji Edebiyat Öğretmeni Banu Uysal’ın babaları, Sima Otomotiv Müdürü Alper Cengiz ile TED Koleji İngilizce Öğretmeni Yusuf Uysal’ın kayınpederi olan Recep Biçer bir süredir tedavi gördüğü Şehit Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde önceki gün, sabah saatlerinde yaşamını yitirmişti.

Biçer’in cenazesi ilk olarak saat 10.30’da hastaneden alınarak Üçtutlar Caddesi, Berk Apartmanı’nda bulunan evine getirildi. Ardından Ulucami’de Cuma Namazı’na müteakip kılınan cenaze namazının ardından Ulumezar’da toprağa verildi.

Recep Biçer’in cenaze törenine Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Yahya Çoban’ın yanı sıra kalabalık bir cemaat katıldı.

ÇORUM HABER, merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diler.

(Recep SERBES) /span>

Muhsin-i Tavır Derneği Genel Başkanı Fatih Yücel ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Biz aynı inancın insanlarıyız. Derdimiz de davamız da İslâm içindir. Cennet mekân büyüklerimiz Muhsin Yazıcıoğlu ve Necmettin Erbakan hocamızı rahmetle, minnetle yâd ediyoruz. Davalarını sürdürmek, fikir ve ilkelerini gelecek nesillere aktarmak için var gücümüzle mücadele etmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim