Züccaciye, elektrikli ev aletleri, ev tekstili ve aksesuar alanında Çorum’un önde gelen mağazalarından biri olan Rota AVM, prestijli yeni markaların bayiliklerini alarak hizmet alanını genişletiyor.

Gazi 8. Sokak’ta faaliyet gösteren Rota AVM’nin, Karacahome ve Karaca Züccaciye bayiliklerinin yanı sıra Brillant Halı ile dünyanın prestijli markası Miele Elektrikli Ev Gereçleri’nin de Çorum Bölge Bayiliği’ni aldığı bildirildi.

ROTA AVM Mağaza Müdürü Yaşar Özkara, iki katlı, bin metrekarelik mağazalarıyla sektörlerinde büyümeye devam ettiklerini belirterek, yeni markalarla ve profesyonel bir ekiple sektörde hep daha ileriyi hedeflediklerini söyledi.

Yaşar Özkara, Rota yarın Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Fuar Kompleksi’nde düzenlenecek Çorum Yöresel Ürünler El Sanatları ve Hediyelik Eşya Festivali’nde kapsamlı bir stant açacağını da açıkladı.

30 Temmuz’a kadar sürecek festivalde, 150 metrekare stant açılarak, uygun fiyatlarla ürün satışı gerçekleştirilecek.

Geçen yıl ilki gerçekleştirilen Çorum Yöresel Ürünler El Sanatları ve Hediyelik Eşya Festivali’ne yurt içinden ve yurt dışından Tanzanya, Güney Afrika, Kenya, Türkmenistan ve Somali gibi ülkelerden yaklaşık 120 firma katılmış ve 100 binin üzerinde kişi fuarı ziyaret etmişti. (Aliye ÖNCEL)

Editör: TE Bilisim