Belediye İhale Odası’nda Destek Hizmetleri Müdürü Leyla Sayın gözetimindeki komisyon huzurunda düzenlenen kur’a çekimlerinde ilk gün Zabıta, İtfaiye, Ulaştırma ve Sosyal Yardım İşledi Müdürlüğü’ne alınacak personelin firmalarını belirlemek adına kura çekildi.

İlk kura İtfaiye Müdürlüğü’ne alınacak 25 personel için yapıldı. İhaleye katılan 17 firmadan 15’inin teklifinin aynı olduğu ihalede yapılan değerlendirme ile Kırbaç Grup, Grup Atak ile Meça Grup iş ortaklığı, Yapama Yapı Malzemeleri ve Hititya Yemek arasında kura çekildi. Kurada Hititya Yemek birinci sırayı, Yamapa Grup ise ikinci sırayı aldı.

Daha sonra ise 1 Nisan 2017-31 Mart 2018 tarihleri arasında çalışacak olan 19 zabıta yardımcı personeli için yapılan ihale tekliflerine göre belirlenen firmalar arasında kur’a çekimi yapıldı. Buna göre Grup Atak-Meça Grup iş ortaklığı ilk sırayı, Kırbaç Grup ise ikinci sırayı aldı.

Daha sonra ise Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’ne alınacak 12 personel için kur’a çekimi yapıldı. Buna göre Kırbaç Grup, Grup Atak ve Yamapa Yapı Malzemeleri adına yapılan kurada ilk sırayı Kırbaç grup aldı. Leyla Sayın yönetimindeki komisyon son kurayı ise Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün yapacağı sosyal faaliyetlerde çalışacak olan 34 personel için düzenlenen ihale için çekti.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim