AK Parti Çorum İl Kadın Kolları Başkanı Melek Pehlivan, “Türkiye yeni gün hedef 2023 çerçevesinde ilimizde hizmet etmeyi kendimize yol edindik” dedi.
AK Parti İl Kadın Kolları’nın 4. Olağan Kongresi dün Afra Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi.
Kongrede bir açılış konuşması yapan İl Kadın Kolları Başkanı Melek Pehlivan, partilerini 7 Haziran seçimlerinde daha da başarılı bir noktaya taşımak için gece gündüz demeden çalışacaklarını söyledi.
Türkiye’nin üstünde oynanan oyunların yıllardan beri olduğunu kaydeden Pehlivan,
“19 yüzyılın sonlarında adına hasta adam denilen Osmanlıyı yıkmak için oynanan bütün oyunlar bugünde güçlenen Türkiye için oynanmaktadır. O yüzden tarihimizden ders çıkarmalıyız” dedi.
Pehlivan konuşmasına şöyle devam etti:
“2023 hedeflerimizi gerçekleştirmek için kadınlar olarak bize en büyük değeri veren liderimiz için çalmadık kapı, girmedik gönül bırakmayacağız. Vatanımıza ve Çorum’umuza hizmet etmekte sürekliliği ve onurlu duruşumuzu daima canlı tutmalıyız. Her zamankinden daha fazla çalışıp, daha fazla fedakârlık göstererek partimizi 7 Haziran seçimlerinde daha da başarılı bir noktaya taşımalıyız. Önce bir evlat daha sonra bir eş ve anne olarak biz kadınların yükü ve sorumluluğumuzu her zamanki gibi siyasette de oldukça ağır. Ama bizler bu sorumluluğu bir yük değil dava şuuruyla yükleneceğiz.”
(Taner ŞİMŞEK)
Editör: TE Bilisim