Ziyarette Belediye Başkanı Zeki Gül’e, Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Zabıta Müdürü Mustafa Kanat, Buharaevler Mahalesi Muhtarı Abdulkadir Erdoğan, Pazarcılar ve Sebzeciler Odası Başkanı Erdoğan Yılmaz eşlik etti.

Pazarcı esnafının ve mahalle sakinlerinin talep ve isteklerini yerinde görmek için Perşembe Pazarına giden Belediye Başkanı Zeki Gül, pazar esnafı ve vatandaşlarla sohbet ederek, evinin pazar alışverişini de yapmayı ihmal etmedi.

“Çalışmalarımızda her zaman pazarcı esnafımızla birlikte hareket ediyoruz” diyen Başkan Gül, “Pazarcı esnafımızın hemşehrilerimize daha iyi hizmet verebilmesi için çalışmalarımız devam ediyor. Pazarcı esnafımızın ve hemşehrilerimizin bizlere iletmiş olduğu talepleri inşallah kısa sürede tamamlayarak hizmete sunacağız” dedi.

Çorum Belediyesi, sebze ve meyve pazarlarını güvenlik kamera sistemi kurarak daha güvenli hale getirdi. Belediye Başkanı Zeki Gül, Perşembe Pazarı’nda zabıta noktasında bulunan güvenlik kamera merkezini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Belediye Başkanı Zeki Gül yaptığı açıklamada, “5 sebze ve meyve pazarında 35 güvenlik kamerası taktık. Zabıta personelimiz 24 saat pazarlarımızı izliyor. Pazar yerlerine takılan güvenlik kameraları sayesinde pazarlar daha güvenli hale geldi. Pazar esnafının pazar yerlerine koymuş oldukları ürünleri güven altına alınmış, pazarlarda görevli gece bekçilerinin işini daha da kolaylaştırmıştır” diye konuştu.

Başkan Gül daha sonra Buharaevler Mahalle Muhtarı Abdulkadir Erdoğan’ı ziyaret ederek mahalledeki Belediye çalışmaları hakkında istişarelerde bulundu.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim