Geçtiğimiz Çarşamba günü ÇESOB’ta verilen iftar yemeğine Vali Yardımcısı Haldun Aksalman, Türkiye Sebzeciler Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Federasyonu Başkanı Ali Karaca, ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç, Çorum Belediyesi Zabıta Müdürü Mustafa Kanat, DSİ Şube Müdürü Mustafa Kaleycik, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Yardımcısı Yusuf Şahinbaş, CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Rıza Suludere, MHP Merkez İlçe Başkanı Ertuğrul Onan, Hitit Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Erdoğan Çerikçi, S.S. Zanaatkârlar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Necmettin Uzun, ÇESOB Yönetim Kurulu üyeleri, İl ve İlçe Esnaf Odası Başkanları ve çok sayıda oda üyesi esnaf katıldı

Sebzeciler ve Pazarcılar Odası Başkanı Erdoğan Yılmaz ve Oda Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılanan esnaf, dualar eşliğinde iftarlarını yaparken, yemek sonrası kısa bir konuşma yapan Oda Başkanı Yılmaz, “Değerli oda üyelerimiz iftarımıza hoş geldiniz. Bu akşam bizim yanımızla olmakla bizlere güç ve kuvvet verdiniz. Hepinizin Ramazan Bayramı’nı şimdiden kutluyorum” dedi.

Oda Başkanı Erdoğan Yılmaz’dan sonra söz alan Türkiye Sebzeciler Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Federasyonu Başkanı Ali Karaca ise en büyük zenginliğimizin birlik ve beraberliğimiz olduğunu ifade ederek, “Birlik ve beraberliğimiz daim olsun” diye konuştu.

Pazarcı esnafının ekmeğini çok zor şartlarda kazandığını dile getiren Karaca, pazarcılık mesleğinin peygamber mesleği olduğunu söyledi. Pazarcı esnafının devletine ve milletine bağlı olduğunu ifade eden Ali Karaca, iftar yemeğinde Çorumlularla olmaktan duyduğu memnuniyeti sözlerine ekledi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim