İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ’ın katılamadığı toplantıda açış konuşmasını yapan İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, İl Genel Meclisi olarak Çorum için hizmet verdiklerini ifade ederek, Çorum için güzel kararlar alacaklarına inandığını dile getirdi.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ise konuşmasında; şu ana kadar köylerde mükemmel derecede çalışmalar yaptıklarını belirterek, hemen her köyle İl Genel Meclisi’nin 4-5 çalışması bulunduğunu, bütün eksikleri tamamlayarak çalışmaları sürdürdüklerini kaydetti. Daha önce yapılan açıklamalarda 5 yıl içinde köylerdeki eksikleri tamamlayacaklarını ifade ettiklerini hatırlatan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, meclis ve İl Özel İdaresi’nin kapatılıp kapatılmaması ile ilgili bir karar olmadığını bu nedenle kapanmayacak gibi çalışmaları sürdüreceklerini ifade etti.

İl Genel meclisi Grup Başkan Vekili Abdullah Meteoğlu da konuşmasında İl Genel Meclisi’nin Çorum’un başarılı kurumlarından birisi olduğunu belirterek kırsalda yaşanan olumlu ya da olumsuz olaylar karşısında en hızlı şekilde harekete geçen kurumun yine İl Özel İdaresi olduğunu vurguladı.

(Erkan BAYATLI)

Editör: TE Bilisim