Çorum Özel Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan Bilgili, Beyin ve Sinir Cerrahisi Bölümü’nün gerek hastane, gerekse Çorum için önemli bir branş olduğunu belirterek, Çorum halkına kaliteli hizmet sunmayı ilke edindiklerini ve bu doğrultuda yoğunluğu çok fazla olan Beyin ve Sinir Cerrahisi bölümü için Opr. Dr. Şahatayi Şahin’i kadrolarına kazandırdıklarını ifade etti.

Bu bölümde Opr. Dr. Bekircan Peksoylu’nun göreve devam ettiğini, Dr. Şahin’in de şimdi hizmete katıldığını belirten Başhekim Bilgili, “Deneyimli, alanında uzman ve halkımızın çok sevdiği iki hekimle halkımızın ihtiyaçlarına cevap veriyoruz” diye konuştu.

Çorum Özel Hastanesi’nin hızla büyüdüğünü dile getiren Başhekim Uzm. Dr. Gökhan Bilgili, hastanenin yatak kapasitesini ve hizmet çeşitliliğini artırdıklarını, kaliteyi yükselttiklerini vurgulayarak, “Çorum halkına hizmet vermekten gurur duyuyoruz” dedi.

ŞAHATAYİ ŞAHİN
Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr. Şahatayi Şahin, 1966 yılında Çorum'da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise öğrenimini Çorum'da tamamlamıştır. Samsun Tıp Fakültesini 1991 yılında bitirmiştir. Mecburi hizmetini Balıkesir Burhaniye SSK Sağlık Ocağında yapmıştır. Daha sonra Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroşirurji (Beyin ve Sinir Cerrahisi) bölümünde ihtisasına başlamıştır. 2000 yılında ihtisasını tamamlamıştır. 2000-2006 yılları arasında Ordu SSK Hastanesinde, 2006-2018 yılları arasında Çorum Devlet Hastanesinde görev yapmıştır. 2018 yılında Çorum Özel Hastanesi hekim kadrosuna dahil olmuştur. Türk Nöroşirurji Derneği ve Eurospine (Avrupa Spinal Cerrahisi) üyesidir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Çorum halkınca çok sevilen ve tercih edilen Opr. Dr. Şahatayi Şahin, Beyin ve Sinir Cerrahisi alanında Çorum’da oldukça bilinmektedir. Bel ve boyun fıtığı tedavisi, omurga kırıkları, omurga eğrilmeleri, omurga kaymaları, hidrosefali, doğumsal omurga anomalileri, omurilik ve beyin tömürleri, spinal bifida, kafa travmaları, omurga (vertebra) cerrahisi ve sinir sıkışması tedavilerini yapmaktadır.

Editör: TE Bilisim