Vadi Restoran’da geçtiğimiz günlerde düzenlenen programa Çorum Özel Hastanesi Onursal Başkanı ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Abraşoğlu, hastane idarecileri, hastane çalışanları ve basın mensupları ile aileleri katıldı. Katılımcıların eğlenceli anlar yaşadığı etkinlikte, ödüllü animasyon etkinliği ve yarışmalar geceye renk kattı.
Etkinlikte ilk olarak Çorum Özel Hastanesi’nin 1989 yılındaki kuruluşundan itibaren yaptığı çalışmalar ve başarılarını anlatan kısa film izlendi. Burada hastanenin bugüne kadar 243 bin 598 hastaya bastığı, tetkiklerde yüzde 96.3 oranında başarı sağlandığı, hedef tedavi süresinde iki kat sonuç alındığı kaydedildi.
Etkinlikte daha sonra ilimizin tanınmış sanatçılarından Nergis Ay sahne aldı. Yemek ikramı ile son bulan yemekte Özel Hastane Yönetim Kurulu adına günün anlam ve önemine ilişkin bir açıklama yapıldı. Açıklamada tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı kutlanarak, sağlık hizmetlerinin doğuştan kazanılan bir hak olduğu vurgulandı.
İnsan sağlığının korunması, mevcut sağlık sorunlarının giderilmesinin tüm insanlığın önemli hedeflerinden biri olduğu vurgulanan açıklamada Çorum Özel Hastanesi’nin kuruluşundan günümüze kadar sağlıkta bir marka olma hedefiyle yoluna devam ettiği, bu hedefe tüm çalışanlarla birlikte yüründüğü ifade edildi.






(Volkan SINAYUÇ)
Editör: TE Bilisim