Bilindiği gibi Çorum Belediyesi tarafından Bahabey Caddesi üzerinde başlanan orta röfüj aydınlatma ve sulama çalışmasını geçtiğimiz günlerde ÇORUM HABER gündeme getirmiş ve esnafın bu çalışmalardan duyduğu memnuniyeti sayfalarına yansıtmıştı.
Ancak bu haberimiz sırasında görüşlerini aldığımız birçok esnaf Özdoğanlar Kavşağı’nın gerekenden daha fazla büyütülerek kazalara davetiye çıkarıldığını, kavşağın bu şekilde büyütülmesi nedeniyle yolun daraltıldığını, seyir halindeki araçların kavşaktan geçişte eğimden dolayı sıkıntı yaşadığını, yapılan teknik hatanın düzeltilmesi gerektiğini dile getirmişlerdi.
Çorum Belediye ekiplerinin haberimiz üzerine Özdoğanlar Kavşağı’ndan yeniden düzenleme yaptığı belirtildi. Belediye Ulaştırma Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kavşağın yeniden daraltılarak sorunun ortadan kaldırıldığını belirten esnaf isteklerinin dikkate alınmasından dolayı başta Belediye Başkanı Muzaffer Külcü olmak üzere emeği geçenlere teşekkürlerini de ilettiler.
Öte yandan aynı şekilde büyüklüğünden şikayet edilen Ata Caddesi Polis Lojmanları ve Eskiekin yolu göbeğindeki kavşak ile Rüstem Eren Parkı’nın Mimar Sinan’a dönüşü sağlayan göbekte de düzenleneme beklendiği hatırlatıldı.
(Volkan SINAYUÇ) 
 
Editör: TE Bilisim