Çalışmalar kapsamında Boğazkale’ye giden MHP Milletvekili Adayı Prof. Dr. Vahit Doğan, Fatih Özcan, MHP İl Başkan Yardımcısı Ali Fatih Göktuğ, Sungurlu İlçe Başkanı Adnan Barak, Boğazkale İlçe Başkanı Abidin Kaynak ve partililer Boğazkale esnafını ve pazarını gezdi.
Ziyaretlerde renkli görüntüler de ortaya çıktı. Esnaf ziyaretinde fırına giren MHP Milletvekili Adayı Fatih Özcan, ocak başına geçerek ekmek yaptı. Esnafın sorunlarının çözümü noktasında daha fazla çaba sarf edilmesi gerektiğine değinen Özcan, “Ekmek emektir. Bizimde ekmeğe ve emeğe saygımız sonsuzdur” dedi.
Fatih Özcan daha sonra pazarcı esnafıyla birlikte balık tezgahının başında satış yaptı. Patates çuvalını alarak müşterilerle pazarlık yaptı. Kavun ve fasulye tezgahlarına da uğrayan Özcan, burada da kavun tarttı. Milletvekili Adayı Özcan, pazar yerinde renkli görüntülere sahne oldu.
Vatandaşlarla yaptığı konuşmada, Milliyetçi Hareket Partisi’nin iktidara geldiğinde memurun, emeklinin, esnafın ve vatandaşların mevcut sorunlarına yönelik çözüm üreteceğini halkın refahı ve ülkenin kalkınması için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti. Fatih Özcan’ın bu tavırları esnaftan tam not aldı.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim