Ozan Arif’i sert bir dille eleştiren Ertuğrul Külcü, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu görüşleri dile getirdi:

“Ülkücü Hareket’te bize öğretilen Lider, Teşkilat, Doktrin yapımızdan mahrum kalan, aslandan aslan çakaldan çakal zuhur eder iken nereden zuhur ettiği belli olmayan kendisine ozan dedirten Arif Şirin, Türk-İslam Ülküsü ile şereflenmiş, Nizamı Alem İlayı Kelimetullah davasına gönül vermiş liderimizden derhal özür dilemelidir.

Bizler ne kadar o yıllarda çocuk olsak da ozan bozuntusunun parasını kuruşu kuruşuna almadan sahneye çıkmadığını ve parasını ödeyebilmek amacıyla konser alanında Ülkü Ocakları yararına bağış toplayıp Arif Şirin'in o geceki bedelini vermek için sıkıntı yaşayan teşkilat başkanlarımızı hatırlıyoruz.

Bu denli paraya tamah eden, Euro ve dolardan başka davası olmayan eşrefsiz mahlûkat bu sözde şiiri yazmak için hangi hain siyasilerden, hangi Fetö kalıntılarından ne kadar ödenek almıştır?

Bir zamanlar davamız için çok çileler çektiğini söyleyen bu şahıs, Başbuğumuzun tırnakları sökülürken tabutluklarda hapsedilirken, türlü işkencelere maruz kalırken kendisi Almanya'da kimlerin çanağını yalıyor, kimlerin tasmasını takıyordu? Yeni parti kurulacağının kokusunu alan terbiye yoksununun, onların gözde sanatçısı olmak ve servetine servet katmak istediği apaçık ortadadır.

Bizler Ülkücü Hareket’in bir parçası Ülkücü İşçiler Derneği olarak yineliyoruz: Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in izinde, liderimiz Devlet Bahçeli’nin emrinde, partimizin yanındayız. Milliyetçi Hareket Partisi Sungurlu İlçe Başkanımız Sayın Yasin Şahin ve nice yiğit başkanlarımızın savcılığa vermiş olduğu suç duyurusunda adaletin yerine geleceğine canı gönülden inanıyoruz.”

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim