Citroën’in 2015 yılında da cazip kampanyalarla otomobil sahibi olma imkânı sunduğunu dile getiren Koray Tutkun, kampanyalar hakkında bilgi verdi.
2015 model binek ve ticari araçların Citroën Showroom’da yerini aldığını bildiren Tutkun, yeni modelleri yakından görmek ve test etmek isteyen herkesi Şahin Otomotiv’e davet etti.
2014 ve 2015 model tüm binek ve ticari araçlarda sıfır faiz ve düşük faiz oranlarıyla 36 aya varan vade fırsatı sunduklarını belirten Koray Tutkun, ayrıca vergi levhalı, çiftçi belgesi ve tüm kamu personeline yönelik özel kampanyaların devam ettiğini söyledi.
Citroën Çorum Bayii Şahin Otomotiv yetkilisi Koray Tutkun, “Müşteri beklentilerini ön plâna çıkaran yenilikçi modelleriyle hafif ticari araç ve binek pazarında önemli bir yere sahip olan Citroën, ticari araç almayı düşünenlere Şahin Otomotiv’e uğramadan karar vermemelerini tavsiye ediyoruz. Geride bırakmış olduğumuz bir yılı da başarı ve birincilikle bitirmenin keyfini çıkarırken bizi tercih eden bütün müşterilerimize teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.
(Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim