Fuar hazırlığına şimdiden başlayan Oto Tamirciler Odası, oda üyelerinin en geç 3 Nisan günü mesai bitimine kadar başvurmalarını istedi. Fuar hakkında bilgi veren Oda Başkanı Necmettin Uzun, oda üyelerinin son teknoloji makine ve ekipmanları yerinde görebilecekleri fuara tüm oda üyelerinin katılmasını istediklerini kaydetti.
Uzun, oda üyelerinin ufkunu açacak olan fuarda parça ve şasi sistemleri, elektrik ve elektronik sitemler, aksesuar&tuning, onarım-bakım, servis, araç yıkama ve yönetim konularının yer aldığını dile getirdi. Fuara 12 Nisan Pazar günü katılmayı planladıklarını ifade eden Uzun, Oda üyelerinin sabah kahvaltısı ve akşam yemeğinin karşılanacağını ayrıca Boğaz’da tekne turu düzenleneceğini söyledi.
Uzun ayrıca fuara desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Başkan Yardımcısı Turhan Candan, ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç, Sungurlu Madeni Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Alaattin Kayaer ve Osmancık Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bayram Çalışkan’a da teşekkür etti.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim