Haftasonu, Altınhamle Spor Kulübü’nde gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’nda Divan Başkanlığına Hayati Çam, Başkan Yardımcılıklarına Ahmet Uzun ve İbrahim Eren seçildi.
Divan Heyetinin oluşmasının ardından bir konuşma yapan Divan Başkanı Hayati Çam, sivil toplum kuruluşlarının önemine dikkat çekerek, şehrimizde çok sayıda dernek bulunduğunu, bunların ciddi bölümünün aktif olmadığını, aktif olarak sosyal hayatın içinde yer alan sivil toplum kuruluşlarının da önemli bir boşluğu doldurduğunu ifade etti.
Çorum Otizm Gönüllüleri Derneği Başkanı Emine İnal da olağanüstü genel kurulda yaptığı konuşmada, derneğin yönetiminin üyeler tarafından yapıldığını söyledi. Dernek adına faaliyetleri yapacak bir yönetim oluştururken, faal olarak katkı verecek, proje üretecek bir ekiple yola devam etmek istediklerini kaydeden İnal, bu amaçla yönetim kurulunda yapılacak değişimin daha büyük işlere imza atmak için olduğunu vurguladı. Birlik ve beraberlik içinde çocukların geleceği için çalışmaya devam edeceklerini belirten İnal, dernek üyelerine verdikleri katkılar nedeniyle teşekkür etti.
Konuşmaların ardından Çorum Otizm Gönüllüleri Derneğinin tüzük değişikliği ve yönetim organlarının belirlenmesi için seçim yapıldı. Tek listenin oylandığı seçim sonucunda Çorum Otizm Gönüllüleri Derneğinin Başkanlığına yeniden Emine İnal seçildi. Dernek Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu: Başkan Yardımcısı Müge Yüksel, Sayman Ferhat Sarı, Sekreter Hasan Bayram, üye Ayhan Aykanat. Denetim Kurulu Üyelikleri: Hayati Çam, Cafer İnal, Özlem Fındık.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim