Çorum İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Kadir Songüt, Osmancık İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Gökdere, Osmancık İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Medet Sezgen, AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Çorum Milletvekili Dr. Cahit Bağcı’yı TBMM’deki makamında ziyaret ederek, 25. dönem milletvekili seçilmesinden dolayı tebrik ettiler.
Bağcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederken, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Kadir Songüt ise 2015 yılı içinde yapılan yatırımlar ve planlanan çalışmalar hakkında bilgi vererek, Kız İmam hatip Lisesi ve Kız Öğrenci Yurtları ile ilgili çalışmalara destek istedi.
Osmancık İlçe Milli Eğitim Müdürü Gökdere ise devam eden İmam Hatip Lisesi inşaatı ve tamamlanan yurdun tefrişi ile 2016 yılı yatırım programına teklif edilmesi planlanan okullarla ilgili bilgi verdi.
Bağcı, “Okullarımızda altyapı sorunu kesinlikle olmayacak. Daha nitelikli okullarda eğitim imkânı sağladık, sağlamaya da devam edeceğiz. El birliği içinde ilimiz ve ilçelerimizde eğitimde yurt ve okul sorunu kalmayacak. Çok eski okullarımızı da yeniden yapacağız. Osmancık Fen Lisesine yeni bir yerleşke içinde çalışmalara başladık. İnşallah gelişme oldukça hemşehrilerimizi bilgilendireceğiz” dedi.
(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim