Özel Elitpark Hastanesi son olarak Ortopedi ve Travmatoloji bölümünde alanında başarılı bir hekim olan Op.Dr. Musa Bayboğan’ı da kadrosuna katarak güçlü hekim kadrosuna bir yenisini daha eklemiş oldu.

1976 yılında Adana da doğan Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Musa Bayboğan, ilk, orta ve lise eğitimini Adana da tamamladı.1997-2000 yıllarında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olan Op. Dr. Musa Bayboğan, 2001-2005 yılları arasında Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde uzmanlığını tamamlayarak Ortopedi ve Travmatoloji uzmanı oldu. 2005-2012 yıllarında Amasya Suluova Devlet Hastanesi’nde çalışan Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Bayboğan, 2012 yılından itibaren Çorum Özel Hastanesi’nde hizmet vermeye başladı. 2017 yılına kadar burada hizmet veren Musa Bayboğan, asistanlık süreci dahil görevde bulunduğu süre içerisinde Artroplasti, Spor yaralanmaları, Pediatrik ortopedi, ileri travmatoloji cerrahi kurslar dahil pek çok kurs ve kongrelere aktif olarak katılırken son olarak 2017 Şubat ayında Güney Afrika’da Nairobi Üniversitesi’nde yurt dışında Artroplasti ile ilgili eğitimci olarak ameliyatlara katıldı. Bayboğan, 2017 Haziran ayı ile 2018 Aralık döneminde Özel Ünye Çakırtepe Hastanesi’nde görev yaptı.

Elitpark Hastanesi’nde göreve başlayan Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Bayboğan, bundan sonra diz, kalça omuz gibi eklem yerlerindeki ağrılar, kas ağrıları, düşme ve travmaya bağlı her türlü kemik kırıkları, omurga ağrıları, romatizma, siyatik, topuk dikeni, bağ kopmaları, menisküs rahatsızlığı tanı ve tedavileri başta olmak üzere tüm ortopedik rahatsızlıklarda vatandaşa hizmet verdiklerini söyledi.

Musa Bayboğan “Artroplasti diz, omuz cerrahisi, el bileği ve sinir sıkışmaları, ön çapraz bağ tamirleri, omuz sıkışma sendromu, artroplasti ameliyatları ;ayak bileği artroplasti, dizde kıkırdak hasarlarının güncel yöntemlerle tedavisi, PRP, total kalça, diz, omuz protezleri, el cerrahisi ;doğuştan kalça çıkığı tedavisi, kırık ameliyatları minimal invaziv yöntemle tedavilerinin artık Çorum Özel Elitpark Hastanesi bünyesinde yapılabileceğini sözlerine ekledi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim