Kısa adı MİSİAD olan Memleketçi Sanayici ve İş Adamları Derneği Çorum Şubesi’nin 2. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Cumartesi günü Dernek merkezinde tek liste hâlinde gerçekleştirilen Genel Kurul’da mevcut başkan Selahattin Ezer güven tazeledi.

Yeniden başkanlığa seçilen Ezer, 2014 yılı Ekim ayında aldıkları görevi iki yılı aşkındır sürdüklerini ve bu süre içerisinde birlik ve beraberliklerini bozmadan bugüne kadar gelmekten son derece memnun olduklarını söyledi.

2014 yılı Ekim ayında Genel Başkan Feridun Öncel’in görevlendirmesiyle kurulan Çorum şubesinin, MİSİAD’ın ilk şubesi olduğunu hatırlatan Ezer, “Geçen süre içerisinde MİSİAD büyüyerek yurt içinde ve dışında 60 şubeye ulaşmış ve her geçen gün şube sayısını artırarak çalışmalarını devam ettirmektedir. Derneğimiz Çorum’da kurulduğu günden beri sektöründe başarılı, işinde dürüst, ölçü ve tartısında hile yapmayan ülke menfaatlerini gözeten, kutsal vatanımızın en kısa sürede müreffeh ülkeler seviyesine ulaşmasını arzulayan her sektörden üyelere ulaşarak birlik ve beraberlik içinde bugünlere kadar gelmiştir.” dedi.

Ortak paydalarının “Çorum sevdası” olduğunu vurgulayan Selahattin Ezer, “MİSİAD olarak Çorum’da din, dil, ırk, etnik köken ve siyasi düşünce farklılığı gözetmeksizin toplumun tüm katmanlarını kucakladık. Aramıza katılan yeni dostlarımızla daha da güçlenmekte ve yolumuza devam etmekteyiz. Yaklaşık 70 yıllık ticaret kültürüne sahip, Anadolu’nun en önemli üretim merkezlerinden biri olan ve 500 e yakın KOBİ ile 140 ülkeye ihracat yapan ilimizde iş dünyasının tüm sorunlarının çözümünde ortak paydamız Çorum sevdamızdır.” diye konuştu.

Çorum iş dünyasının sorunlarının çözümü noktasında tüm kesimlerle işbirliğine hazır olduklarını kaydeden Selahattin Ezer, tüm iş dünyasını MİSİAD çatısı altında buluşmaya davet etti.

YENİ YÖNETİMDE KİMLER VAR?

MİSİAD Çorum Şubesi’nin Selahattin Ezer başkanlığında oluşturulan yeni yönetiminde Şükrü Günaydın, Sami Göktepe, Mustafa Şimşek, Nazik Bulut, Mehmet Dalyan, Aslı Battal, Alaattin Akel, Ali Fatih Göktuğ, Hasan Akıncı, Soner Üstünel, Seval Demirci, Ayşe Onat, Nilgün Demirdalıç, Ali Akcan ve Mustafa İpek isimleri yer aldılar.

Genel Kurul’un ardından MİSİAD yönetimi üyeleri, İkinci Bahar Lokantası’nda öğle yemeği yediler.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim