İş hayatında sürekli kendini geliştiren ve yenileyen Ölçer Ailesi, 27 yıldır faaliyet gösterdikleri tarım makineleri imalatında hedefini büyütmeye devam ediyor.
Zaman zaman oda üyesi işletmelerini yerinde ziyaret ederek faaliyetleri hakkında bilgi alan ve kendini yenileyen ve geliştiren işletmeleri de başarısından dolayı kutlayan Oto Tamirciler Esnaf Odası Başkanı Necmettin Uzun, Ölçerler Tarım Aletleri’ni ziyaret ederek, firma yetkilisi Kerep Ölçer’le bir süre görüştü.
Oda Başkanı Uzun’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kerep Ölçer, firmaları hakkında kısaca bilgi verdi. Babadan oğula 27 faaliyet gösterdiklerini anlatan Ölçer, işlemelerinin başında 5 yıldır bulunduğunu ifade ederek, babası Şükrü Ölçer’den aldığı dürüstlüğün yanı sıra kaliteli işi de birlikte sürdürmeye özen gösterdiğini kaydetti. Son 5 yıl içerisinde Türkiye’nin her bölgesinde olmak üzere 25 bayiiyle sürdürdükleri faaliyetlerinde Çorum’un da tanıtımını yapmaya özen gösterdiklerini söyleyen Kerep Ölçer, Çorum’dan bir çok şehre tarım aletleri pazarlamaya devam ettiklerini belirtti.
Ziyaret sırasında bugün de Konya iline römork gönderileceğini öğrenen Oto Tamirciler Esnaf Odası Başkanı Necmettin Uzun ise, tarım makineleri konusunda uzmanlaşmış Konya’ya Çorum’dan römork gönderilmesinin gurur verici olduğunu kaydederek, Ölçerler Tarım Aletleri’ne bundan sonraki çalışmalarında başarı ve bol kazanç diledi. (Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim