İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük yaptığı açıklamada, “Çocuklarımızın can güvenliği bizim için öncelikli bir konu.  Okul servis araçlarında görevli personelin yaptıkları işin sorumluluğunun bilincinde olmaları açısından bu eğitimi çok önemsiyoruz.” dedi.
Seminerde ilk konuşmayı yapan İl Milli Eğitim Müdürlüğü Maarif Müfettişleri Başkanı İbrahim Kaban, velilerden gelen şikayetleri değerlendirerek gerekli açıklamalarda bulundu.
İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü Komiseri Dursun Demir ise sürücülerin dikkat etmesi gereken kuralları hatırlatarak cezalı duruma düşmemeleri için dikkat etmeleri gereken hususları anlattı.
Taksi, Otobüs ve Minibüsçüler Odası Başkanı Mehmet Gayretli de, sürücülerin eksik belge bulundurmamaları ve dayanışma içerisinde, en iyi bir şekilde hizmet vermek için gayret göstermelerini istedi.
Rehberlik Araştırma Merkezi (RAM) Rehber Öğretmeni Levent Sarı, özel eğitim öğrencilerinin taşınmasına yönelik dikkat edilmesi gereken noktaları açıkladı.
Son olarak konuşan İl Milli Eğitim Şube Müdürü Arslan Arslan, Taşıma Yoluyla Eğitime Erişim Yönetmeliği hakkında bilgi verdi. Sürücülerin zamana uyma konusuna dikkat çekerek, uymaları gereken kurallar üzerinde durdu.


(Haber Merkezi)
 
Editör: TE Bilisim