4 yıldır eğitim gördükleri ilkokuldan ortaokula geçecek olan öğrenciler, öğretmenleri ile birlikte doyasıya eğlendi ve kep attı.

Öğrencilerin 4 yıl boyunca çekindikleri fotoğraflar sinevizyon olarak sunulurken, programda öğrencilerin ve velilerinin sunduğu koro gösterisi büyük beğeni topladı.

Yaptığı konuşmada sınıf öğretmeni Muharrem Araz, “Böyle bir etkinliğin yapılmasında emek veren tüm velilerime teşekkür ederim. Eğitimin sac ayağı gibi üç ayağı vardır. Öğrenci, öğretmen ve velidir. Sayın velilerimiz dört yıl boyunca her konuda yanımızda oldunuz. Bu nedenle hepinize tek tek teşekkür ederim. Yıl sonunda dağıtacağım mezuniyet yıllıklarına idareci ve öğretmen arkadaşlarımın sınıfımız hakkında yazdıklarımı okuduğumda sınıfımızın hem velilerdeki birlikteliği hem de öğrencilerimizin örnek davranışlarından söz ettiklerini gördüm. Dostluk, kardeşlik ve akademik başarılarının farkında olduklarını yazmışlar. Öğrencilerimin ileride başarılı birer insan ve tam bir doğa dostu olacaklarından eminin.” İfadelerini kullandı. Ardından halk oyunları gösterisi ile devam eden program öğrencilerin kep atmasıyla son buldu.

(Esra ESEN)

Editör: TE Bilisim