Alaybey Talebe Yurdu tarafından, öğrenciler yararına düzenlenen Geleneksel Büyük Çorum Kermesi, dün dualar eşliğinde açıldı.
İsa Halife Kız Talebe Yurdu’nun işbirliğiyle organize edilen kermes dün Cuma Namazı’nın ardından düzenlenen bir törenle ziyaretçilerini ağırlamaya başladı.
Her gün 09.00-19.00 saatleri arasında açık olacak kermeste Erzurum Cağ Kebabı, İskilip Dolması, döner, tantuni, hamur işleri, kebap ve ızgara çeşitleri, tatlı ve pastalardan oluşan lezzetlerin yanı sıra bay-bayan giyim ürünleri, mefruşat, çeyizlik eşyalar, hediyelikler ve helâl kesim et ürünleri satışa sunuldu.
Pazar günü 09.00-12.00 saatleri arasında açık büfe kahvaltı ve kredi kartı ile ödeme imkânının da sunulduğu geleneksel kermes hakkında açıklama yapan yetkililer, “Sevgili halkımız Geleneksel Büyük Çorum Kermesi’nde eşsiz lezzetler ve el emeği-göz nuru birbirinden güzel ürünleri bulabilirler. ‘Hayırda buluşalım’ sloganıyla talebelerimiz yararına düzenlediğimiz kermesimize tüm Çorum halkını davet ediyoruz.” diye konuştular.
Alaybey Talebe Yurdu’nun Geleneksel Büyük Çorum Kermesi, 14 Ekim Cuma gününe kadar açık kalacak.





(Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim