Çorum Merkez 75.Yıl Cumhuriyet Ortaokulu anasınıfı öğretmenlerinden Yıldız Madak’ın da ortak olduğu uluslararası "Montessori İle Günlük Yaşam Becerileri"/ DAILY LIFE SKILLS WİTH MONTESSORİ proje çalışmalarının 55 ortakla uygulanacağı bildirildi.

‘Montessori İle Günlük Yaşam Becerileri’adı altında uygulanacak proje hakkında bilgi veren Anasınıfı Öğretmeni Yıldız Madak, öğrencilere bilişsel, dil, motor, öz bakım, sosyal ve duygusal becerilerinin tümüne katkıda bulunmayı hedeflemekte olduklarını belirtirken, proje kapsamında çocukların yaparak, yaşayarak hem daha kalıcı öğrenmeler gerçekleştirdiğini, hem de daha mutlu olduklarını söyledi.

Proje kapsamında "En İyi Arkadaşlarımız Küçük Dostlarımız" etkinliğine katılarak çocuklarımıza hayvan sevgisini, "Biz Sınıfta Kardeş Olduk" etkinliğine katılarak kardeşlik, dostluk ve yardımlaşma ve değerlerimizin uygulamalı olarak öğretilme fırsatı bulunduğunu ifade eden Yıldız Madak, bu projede olmaktan büyük mutluluk duyduğunu, okul-veli işbirliği ile projenin çok güzel sonuçlar vereceğini de sözlerine ekledi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim