Çorum'un gözde eğlence mekânlarından olan ve her ay farklı bir Türk Halk Müziği sanatçısının sahne aldığı Ata Türkü Evi, ünlü sanatçı Engin Nurşani’yi ağırladı. Ata Türkü Bar’da sahne alan Engin Nurşani, hayranlarına müzik ziyafeti sundu. “Verin benim sevdiğimi”, “Gel desem gelir miydin”, “Sen nefsine köle oldun”, “Adına bir çizik çektim”, “Gözün aydın” gibi sevilen birçok parçasını davetlilerle birlikte seslendiren Nurşani bir çok ünlü sanatçının türkülerini de seslendirdi.
Geç saatlere kadar süren müzik şöleninde davetliler, Nurşani ve beraberindeki ekibinin türküleri eşliğinde halay çekip doyasıya eğlendi. Türküleri ile davetlilere unutulmaz bir gece yaşatan Engin Nurşani, Çorum’da olmaktan her zaman mutlu olduğunu belirterek kendisine gösterilen ilgiye teşekkür etti.
Ata Türkü Evi’nde her ay farklı bir Türk Halk Müziği sanatçısının sahne almaya devam edeceğini belirten Çorum’un bağlama üstadı ve işletmeci Özdemir Öztürk, Çorumluları Samsun Yolu 1. Kilometrede bulunan mekanlarına davet etti.




(Volkan SINAYUÇ)
Editör: TE Bilisim