AK Parti Genel Başkan Vekili Kurtulmuş önceki gün geldiği Çorum’da ilk olarak Bayat ve İskilip’te düzenlenen programlara katılarak seçim çalışmasında bulunmuştu. Numan Kurtulmuş daha sonra geldiği Çorum’da ise saat 17.30’da Yazıçarşı Seçim Bürosu’nun açılışına katılarak vatandaşlara hitap etti.

Programın ardından ilimizden ayrılması beklenen Kurtulmuş bir sürpriz yaparak ilk olarak AK Parti İl Başkanlığı’nı, daha sonra ise Belediye’yi ziyaret etti. Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya, Erol Kavuncu, İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın ve parti teşkilatları ile biraraya gelerek ilimizde yapılan seçim çalışmaları hakkında brifing alan Kurtulmuş daha sonra ise geldiği Çorum Belediyesi’nde Başkan Zeki Gül tarafından karşılandı. Kurtulmuş, Belediye’de de basına kapalı gerçekleşen görüşmelerde çalışmalar hakkında bilgi aldı. Numan Kurtulmuş’a iki ziyarette de günün anısına çeşitli hediyeler verildi.

(Volkan SINAYUÇ) ncı’nın Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda Gül ile Gür başta esnaf sanatkar olmak üzere tüm Çorumluların kandilini ve üç aylarını tebrik etti.

(Bülent USLU)

Editör: TE Bilisim