Edinilen bilgiye göre bir süredir Çorum Eğitim Araştırma Hastanesi’nde tedavi altında olan Hacı Necdet Kuşçu önceki gece hayatını kaybetti.
Yusuf Kuşçu’nun ağabeyi, Kuşçular Mağazacılık sahipleri Çorum TSO Meclis Üyesi Mustafa Kuşçu, TSO Disiplin Kurulu Üyesi İbrahim Kuşçu ve TSO eski Meclis Üyesi Abdulhalik Kuşcu’nun babaları olan Hacı Necdet Kuşçu’nun cenazesi bugün hastaneden alınarak önce Ulucami’ye getirildi. Burada ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrasında ise Hıdırlık Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Aynı cenaze namazında Hamamözü’nden gelme Turgut Akın’ın eşi, Devlet Hastanesi eski MR çalışanı Serdar Akın’ın annesi Selmin Akın; Ateşçi Adil Karyağdı’nın eşi, Rumi ve İsmail Karyağdı’nın anneleri Nuriye Karyağdı ile Oğuzlar Ağaççamı Köyü’nden gelme Haşim Karakuş’un eşi Hacer Karakuş’un da cenaze namazları kılındı.
Ulucami’de kılınan cenaze namazına Çorum Ticaret ve Sanayi Odası ve Toprak Sanayicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, Çorum TSO’nun eski ve yeni yöneticileri, Meclis üyeleri, çok sayıda sanayici ve işadamı, MHP eski İl Başkanı Hüseyin Esenyel, Doğru Yol Partisi eski İl Başkanı Satılmış Yılmaz, merhum ve merhumelerin yakınları ile sevenleri katıldı.
ÇORUM HABER, merhum ve merhumelere Allah’tan rahmet, aileleri ve yakınlarına başsağlığı diler.



(Volkan SINAYUÇ)
Editör: TE Bilisim