Nurettin Hançerli’nin kardeşi, Zeliha Hançerli’nin eşi, Özlem Sakinci ve Özden Hançerli’nin babaları olan Necati Hançerli’nin cenazesi, Ankara’dan önce fabrikasına getirilerek çalışanlarından helallik alındı, daha sonra Hacı Bektaş Veli Vakfı morguna konuldu.

Necati Hançerli’nin cenazesi, Ulucami’de ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra Ulumezar’da toprağa verildi.

Öte yandan Miyane Sultan Köyü’nden gelme, Valilikten emekli merhum Mehmet Bolat’ın eşi, Ticaret Müdürlüğü’nden emekli Yaşar Bolat ve Köy Hizmetlerinden emekli merhum Mehmet Ali Bolat’ın anneleri, Gülabibey Mahallesi eski Muhtarı İsmet Demiray’ın kayınvalidesi Güllü Bolat’ın da cenaze namazı İkindi Namazı’na müteakip Ulucami’de kılınan namazın ardından Ulumezar’da toprağa verildi.

ÇORUM HABER merhum ve merhumeye Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diler.

(Ömür SOYTEMİZ) om:.0001pt;text-indent: 14.2pt;line-height:normal;background:white'>DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, parti yöneticileri ve partililerden oluşan kalabalık heyet Ankara Devlet Mezarlığı’ndaki Bülent Ecevit’in kabrine çelenk koyarak saygı duruşunda bulundular. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim