Açılışa AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, CHP Merkez İlçe Başkanı İsmail Kalender, İl Genel Meclisi Üyesi Mesut Tuğrel, Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Hasan Kızıltepe ve çok sayıda davetli katıldı.

Davetlilere sağlıklı yiyecek ve içeceklerin ikram edildiği açılışı AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan yaparken, açılışın ardından da işyeri gezilerek yapılan faaliyetler hakkında bilgi verildi.

Açılışta konuşan Diyetisyen Cansu Tuğrel Tepe, beslenme ve diyet konusunda hizmet sunmanın yanı sıra “Diyet Kapımda” adlı programları ile de yoğun iş temposu nedeniyle öğünlerini kaçıran ya da sağlıklı beslenemeyen müşterilerine profesyonel şekilde titizlikle hazırlanan diyet yemeklerini ve ara öğünlerini de göndereceklerini söyledi.

İşadamı Ferhat Tepe’nin gelini, işadamı Mustafa Tuğrel’in kızı, Sayıştay Denetçi Hâkimi Hakan Tuğrel’in kız kardeşi ve avukat Volkan Tepe’nin eşi olan Diyetisyen Cansu Tuğrel Tepe, aynı zamanda ÇORUM HABER’de her Cumartesi, sağlıklı yaşam ve beslenme konusunda yazılar yazıyor.

(Erkan BAYATLI)

Editör: TE Bilisim