Bursa’nın Gemlik ilçesinde Perşembe günü hayatını kaybeden Naciye Baklan’ın (92) cenazesi Sungurlu’ya getirildi. Baklan’ın cenazesi öğle vakti Ulucamii’deki musalla taşına kondu. Halil, Mustafa, Ali ve Kadir Baklan kardeşler, cami avlusunda taziyeleri kabul ettiler. Naciye Baklan’ın cenazesi kılınan namazının ardından Sarıtepe Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Cenazeye Baklan ailesi ile Çorum eski Valisi, emekli Anayasa Mahkemesi Üyesi Mustafa Yıldırım, Sungurlu Kaymakamı Mitat Özen, Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, CHP İl Başkanı Hasan Suvacı, 22. Dönem Çorum Milletvekili Feridun Ayvazoğlu, önceki Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya, Hitit Dernekleri Konfederasyonu Genel Başkanı Av. Cemal Emir, Çorum Dernekler Federasyonu Başkan Yardımcısı Mahmut Argun, işadamları Haydar Ali Öztaş ve Levent Öztekin ile kalabalık bir cemaat katıldı.
Halil, Mustafa, merhum Muharrem, Ali ve Kadir Baklan kardeşler, Sungurlu’dan doğan ‘BAKTAT’ ve ‘SUNTAT’ markalarıyla Avrupa’nın en büyük gıda dağıtım zincirlerinden birini oluşturuyorlar.
ÇORUM HABER, merhumeye Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diler.

Editör: TE Bilisim