Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum’un 14 mahallesine bütüncül bir bakış açısıyla yaklaştıklarını belirterek, “Sadece bir-iki mahallemizin kalkınıp öne çıkması yerine 14 mahallemizi de aynı şekilde geliştirip büyütmek amacındayız.” dedi.
Başkan Külcü, Belediye tarafından mahalle muhtarlıklarına yapılan yardımlar dolayısıyla düzenlenen yemekli toplantıda konuştu.
Mahalle muhtarlarını demokrasi mekanizmasının “ilk adımı” olarak nitelendiren Muzaffer Külcü, “Muhtarlarımızı biz, mahallelerimizde Belediyemiz’in birer temsilcisi olarak görüyor ve onların görüşlerini önemsiyoruz. Çünkü onlar halka en yakın noktada duruyorlar. Mahallelerin sorunlarını en iyi onlar biliyorlar. Zaman zaman bir araya geldiğimiz muhtarlarımızla biz de mahallelerimizin sorunlarını masaya yatırıp, karşılıklı istişare içerisinde çözüm üretmeye çalışıyor ve geleceğe yönelik plânlamalar yapıyoruz. Bizim için sadece bir-iki mahallemizin kalkınmış olması yeterli gelmez. Amacımız, 14 mahallemizi de bütüncül bir yaklaşımla Belediye hizmetlerinden yararlandırıp, topyekûn bir gelişme ve büyüme sağlamaktır. Bu kapsamda sevgili muhtarlarımızla sürdürdüğümüz işbirliğini önemsiyor, Çorum’un güzelleşmesi adına birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğimize inanıyorum.” diye konuştu.
(Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim