Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezi ve Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı tarafından gerçekleştirilen 3 Aralık Dünya Engelliler Günü programına kurum sahibi Ferhat Öztürk, okul müdürü Özlem Şahin, öğretmenler, engelli öğrenciler ve aileleri katıldı.

Programda öğrenciler; öğretmenleri ve TEGV gönüllüleri Ömer Faruk Türkmenoğlu, Arda Öztürk, Yücel Çıtak, Burcu Yetkin, Canan Tek, Meltem Karaca, Cemile Atık, Kübra Aybüke Kocatürk, Selçuk Kulakçı, Gamze Tarhan eşliğinde oyunlar oynayıp müzik dinletisinde bulundular.

Düzenlenen etkinlikte konuşan okul müdürü Özlem Şahin, engelli bireylerin topluma kazandırılması ve yaşam şartlarının iyileştirilmesine yönelik Gülenyüz Rehabilitasyon Merkezi olarak çok ciddi çaba sarfettiklerini ifade etti. Bu çabanın sonucu olarak çok güzel noktalara geldiklerini belirten Şahin, “Öğretmenlik fedakarlık gerektiren, fedakarlık olmadan yürütülemeyen bir meslek. Fakat bu okulda görev yapmak daha fazla özveri, şefkat ve fedakarlık gerektiriyor. Bu nedenle bütün öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin arkasında duran buraya kadar gelmesini sağlayan velilerimize de ayrıca şükranlarımı ifade ediyorum. İnşallah önümüze çıkan her türlü engelleri beraberce aşacağız” dedi.

(Erkan BAYATLI)

Editör: TE Bilisim