Kardeşlik ve sevgi dini olan İslam coğrafyasında uygulanmaya çalışılan uluslararası terör oyunlarının Türkiye'de tutmayacağını söyleyen Topbaş “Terörden ve kardeş düşmanlığından medet umanların oyunları Türk milletini bölmeye ve kandırmaya yetmeyecektir" dedi.
Hain saldırı sonrası genç, yaşlı yüzden fazla vatandaşın hayatını kaybetmesi, yüzlercesinin yaralanması sonucunda tüm ülkenin hüzne boğulduğunu belirten Topbaş yaptığı yazılı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Üniversitede okuyan, henüz hayatı öğrenme ve sorgulama yaşında olan terörden uzak gençlerin, işine gitmekte olan vatandaşların ve düşüncelerini anlatmak için yürüyüşe gidenlerin cansız bedenleri bize yine gösterdi ki, bu katliamı yapanlar geleceğe kin ve nefret tohumu ekmenin çabasındalar.
Yüzyıllardır bu coğrafyada ara vermeden alevlendirilen kardeş düşmanlığını günümüzde bu eylemlerle yaşatmaya çalışanlar şunu unutmamalılar ki bu oyunları artık bu millet biliyor. Bu saldırılar bizim kardeşliğimize zarar değil ancak birliğimize güç katar. Bu terör eylemlerini yapanlar, destekleyenler ve sahip çıkanlar şunu unutmamalıdırlar ki ellerinde tuttukları bu ateş gün gelip onları da yakacaktır”
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim